Het logo van Beheer mijn website -website onderhoud in Enschede

Weergaven: 243

Bespaar tijd

Geef het WordPress onderhoud uit handen

IS WEBSITE ONDERHOUD ECHT NODIG?

Waarom Website Onderhoud?

Een website beheren betekent niet alleen zorg dragen voor de inhoud en de bezoekers, maar ook voor het onderhoud van de website. Er zullen updates moeten worden uitgevoerd en de functionaliteit zal regelmatig moeten worden getest. Wij snappen dat jij je liever met andere zaken bezighoudt. Daarom kunnen wij jou het website onderhoud uit handen nemen. Hier zijn wij in gespecialiseerd!

Wanneer wij het website onderhoud op ons nemen, zorgen we er elke maand weer voor dat alles op rolletjes loopt. We voeren de laatste updates uit, zorgen dat de beveiliging en privacy in orde is en we testen de website uitvoerig. Zo ben jij verzekerd van de best functionerende website zonder zorgen.

Het onderhouden van een website is ontzettend belangrijk, maar het wordt helaas erg onderschat. Vaak wordt het onderhoud verwaarloosd. Met alle gevolgen van dien.

Wat Je Van Ons Kunt Verwachten

Een onderhoudscontract, wat houdt dat nu eigenlijk in? Wij geven een overzicht van alle werkzaamheden die wij jou elke maand uit handen nemen.

Tevreden Klanten
0 +
TEVREDENHEID GARANTIE
0 %

Er wordt regelmatig een back-up gemaakt van de website. Hiermee wordt de content op jouw website altijd veilig gesteld. Deze back-up wordt extern opgeslagen. Zo kunnen we altijd jouw website weer terugbrengen in de originele staat.

Maar voorkomen is beter dan genezen. Een goede firewall voorkomt aanvallen op jouw website. Wij installeren een compleet beveiligingspakket zodat alles goed is beschermd tegen hackers, bots en brute force aanvallen.

Een website beheren betekent niet alleen zorg dragen voor inhoud en bezoekers, maar ook voor het onderhoud van de websites. Er zullen updates moeten worden uitgevoerd en de functionaliteit zal regelmatig moeten worden getest. 

Wanneer wij het website onderhoud op ons nemen, zorgen we er elke maand weer voor dat alles op rolletjes loopt. We voeren de laatste updates uit en we zorgen dat de beveiliging en privacy in orde is. 

Wij scannen de gehele maand de website op indringers en malware. De website zal ook getest worden op functionaliteit. Zo werkt jouw website altijd optimaal en ben je hackers te slim af.

Website onderhoud makkelijk gemaakt

HULP NODIG?

Verspil geen tijd

Wat Klanten Over Ons Zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven op onze mooie blauwe ogen. Ontdek vooral hoe onze klanten de samenwerking met Beheer Mijn Website ervaren. Lees hier de ervaringen van ondernemers die jou voor zijn gegaan.

Onze Klanten

Hier vind je een overzicht van onze huidige klanten. Deze toppers hebben bewust voor ons gekozen als partner voor het onderhouden van hun website.

error: Content is protected !!