Het logo van Beheer mijn website -website onderhoud in Enschede

Weergaven: 223

hosting

goede hosting is belangrijk

IS GOEDE HOSTING ECHT NODIG?

Waarom Website Hosting?

Een goede hosting van een website is het halve werk. Wij bieden daarom een hostingservice die is voorzien van de laatste software. Zo garanderen wij een optimaal functionerende website met minimale downtime. Bovendien leveren wij een gratis SSL-certificaat en corresponderende e-mailadressen.

Wanneer wij de hosting op ons nemen, werkt je website met de nieuwste en beste software en programma’s. Door up-to-date te blijven, werken we zelf efficiënt en zorgen we ervoor dat de hosting is voorzien van de nieuwste snufjes en gemakken. 

Hostingdiensten

Wij bieden een snelle en betrouwbare webhosting aan. Van ons mag je verwachten dat we altijd een stap extra zetten om onze klanten de best mogelijke service en diensten te leveren. 

Tevreden Klanten
0 +
TEVREDENHEID GARANTIE
0 %

Met een 99,9% uptime garantie ben je verzekerd van de best mogelijk verbinding. Meer uptime kunnen we niet garanderen.

Ons hostingpakket is altijd inclusief 1 domeinnaam en een SSL-certificaat.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende PHP-versies. Let wel op: WordPress ondersteunt niet alles meer. De meest recente versies zijn ook beschikbaar.

Website onderhoud makkelijk gemaakt

HULP NODIG?

Verspil geen tijd

Wat Klanten Over Ons Zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven op onze mooie blauwe ogen. Ontdek vooral hoe onze klanten de samenwerking met Beheer Mijn Website ervaren. Lees hier de ervaringen van ondernemers die jou voor zijn gegaan.

Onze Klanten

Hier vind je een overzicht van onze huidige klanten. Deze toppers hebben bewust voor ons gekozen als partner voor het onderhouden van hun website.

error: Content is protected !!