Het logo van Beheer mijn website -website onderhoud in Enschede

Weergaven: 295

Wie zijn wij?

Meer dan 10 jaar ervaring in website beheer

OVER BEHEER MIJN WEBSITE

Onze Missie

Wil jij je niet langer meer zorgen maken over het beheer en het onderhoud van jouw website? Informeer dan naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij kunnen je ontzorgen op het gebied van websitebeheer, websitehosting, en webdesign. Wij zorgen ervoor dat jouw website in uitstekende conditie is zodat jij met een gerust hart jouw werk kunt doen.

Onze missie is de relaxmethode. Wij ontzorgen zodat jij geen zorgen hebt. Bij ons staat de klant centraal: wij wensen een goede ervaring voor jou als klant en stellen alles in het werk om jouw website optimaal te laten functioneren.

Website beheer
0%
Website hosting
0%
Website design
0%

Beheer mijn website is een allround mediabedrijf. Wij beschikken over een groot netwerk van vaardige en ervaren WordPress-specialisten. Zo verzekeren wij onze klanten ervan dat wij altijd de juiste vaardigheden en specialisaties in huis hebben voor de klus. Wij leveren de beste kwaliteit voor de beste prijs.

0

Jaar ervaring

WERKPROCES

Hoe Wij Het Aanpakken

informatie verzamelen

Om voor jou aan de slag te kunnen gaan, hebben we de gegevens van jouw website nodig.

01

samen bepalen wat je wilt

Wij nemen samen de opties door en bepalen zo wat jouw behoeften zijn en wat de website nodig heeft.

02

Aan de slag!

Binnen 3 werkdagen staat de website bij ons in het systeem en zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt.

03

Onze Toppers

Jij hoeft je nergens zorgen om hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw website in uitstekende conditie is zodat jij met een gerust hart jouw werk kunt doen.

Michel | Eigenaar van Beheer mijn website | WordPress Webmaster

Michel

Eigenaar & WordPress specialist

Michel volgt WordPress al vanaf het begin. Hij heeft jarenlang voor diverse bedrijven gewerkt, maar heeft in 2015 Beheer Mijn Website opgericht. Weekend, wat is dat? Bereikbaar: altijd!

Nick | Webdesigner | Beheer mijn website

Nick

Webdesigner & SEO-specialist

Nick is niet alleen vader van een kleine developer in spe, hij is ook Elementor savant pur sang. Wat je ook wilt of waar je ook tegenaan loopt, Nick heeft de oplossing. 

Tessa | Copywriter | Beheer mijn website

Tessa

Copywriter & Contentspecialist

Tessa is onze tekstwizard. Ze is gek op websitecontent en blogs schrijven. Tessa zoekt alles voor je uit. Het gerucht gaat dat Tessa eerder kon schrijven dan praten.

Neem snel contact op

Wil jij je niet langer meer zorgen maken over het beheer en het onderhoud van jouw website? Informeer dan naar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat Klanten Over Ons Zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet te geloven op onze mooie blauwe ogen. Ontdek vooral hoe onze klanten de samenwerking met Beheer Mijn Website ervaren. Lees hier de ervaringen van ondernemers die jou voor zijn gegaan.

Onze Klanten

Hier vind je een overzicht van onze huidige klanten. Deze toppers hebben bewust voor ons gekozen als partner voor het onderhouden van hun website.

error: Content is protected !!